Agrohelper Logo BG EN
products/sattelite-image.png

AgroHelper
Сателити


АгроХелпър Сателити е онлайн приложение, което предоставя сателитни снимки на фермери и техните съветници.

Каква е ползата от сателитните снимки?

  • Спестете време: достъпа до сателитни снимки ще Ви помогне да намерите зоните, в които растенията изпитват стрес от разстояние и да намалите значително времето посветено на обходни дейности.

  • Спестете разходи: като оптимизирате обходните дейности, ще спестите от разходите за гориво. Това е само началото. Възможността за откриване на координатите на места с различни нива на вегетация на растенията, ще Ви позволи да използвате земеделските ресурси (торове, пестициди и др.) рационално и да инвестирате в третиране само на зоните, в които е необходимо.

  • Намалете риска: вредителите и болестите могат да бъдат унищожителни. Със сателитни снимки можете да ги откриете рано и да ограничите щетите.

  • Погледнете бизнеса си от нова перспектива: историческият архив дава възможност за мониторинг на развитието на стопанството и целия регион през последните две години.

The Drone Revolution

Защо AgroHelper?

  • Започнете веднага: работата с АгроХелпър не изисква никакви технически умения, предварителна подготовка, граници на стопанство или каквато и да е било допълнителна информация.

  • Работата с продукта е лесна: фокусирайте се върху земеделието вместо да си играете на Шерлок Холмс с менюта и бутони.

  • Получавате безплатен достъп за 14 дни: използвайте продукта безплатно и се убедете сами в неговите качества.

Maps, 3D models and crop stress detection

Кой може да използва AgroHelper ?

farmer_icon.png

Фермерите и техните съветници:

От малки стопанства до големи производители, всички могат да използват платформата. Агрохелпър е най-достъпното, надеждно решение на пазара.